seedot.com CEBIT, award, Best Practice 2006, BestPractice-IT special award for the highest level of customer benefits achieved, This award is presented to the company which achieves the maximum direct or indirect benefit for their customers using their particular solution
.
seedot.com offer more than services - we offer SOLUTIONS
.
.

Вход за клиенти

Регистрация

Търсене
 


Начало » Обучение » Полезни съвети » Добри безплатни софтуери за обработка на снимки

Добри безплатни софтуери за обработка на снимки


Много от нашите клиенти за уеб дизайн желаят лесно да могат да отрежат, оптимизират и да запишат цифровите си снимки подходящи за уеб страници. Също така много хора за които уеб дизайна е като хоби, както и фотографите не желаят да инвестират в скъпия Photoshop който позволява да се оптимизират и обработват снимките. Тук ние ще представим много добра програма с която можете да си направите сами обработката на любимите Ви снимки, както и да ги оптимизирате, запишете и още много други неща, но най вече най доброто от всичко е това че тя е Безплатна!

ORIENS ENHANCER GOLD е програма създадена от програмиста Bahrur Rahman. Програмата предлага всичко основно за цифрови снимки, както и съответната им обработка която дава възможност на начинаещите уеб дизайнери всичко от което се нуждаят. Какво повече предлага програмата, тя е отлична за обработка на снимки за фото галерия или за друго ползване, както и има автоматична обработка на голям брой от снимки. Също така Ви дава възможност да направите много лесно screen savers и pdf files  много лесно и без усилия. И накрая като награда Ви дава възможност да използвате много филтри с които да направите супер ефекти.

Така че ако не желаете да закупите скъпия Photoshop, то тогава не се колебайте и вземете ORIENS ENHANCER GOLD и пробвайте веднага.
 

© 1995-2006 seedot.com
e-mail:

Последна промяна:

ЁўЁІëãЁ¤ðñЁєЁЁ åçЁЁЁє english german

IC Tallent Bulgaria   World Summit on the information society   Best Practice IT 2006

Принтира� тази страницаПринтира� тази страница Add  this page to your favorites! Add this page to your favorites! | Send to a friend