seedot.com CEBIT, award, Best Practice 2006, BestPractice-IT special award for the highest level of customer benefits achieved, This award is presented to the company which achieves the maximum direct or indirect benefit for their customers using their particular solution
.
seedot.com offer more than services - we offer SOLUTIONS
.
.

Вход за клиенти

Регистрация

Търсене
 


Начало » Обучение » Избор на ... » Избор на уеб дизайнерска фирма

Избор на уеб дизайнерска фирма


Какво трябва да знаете преди да вземете Вашето финално решение

Ние разбираме че избора на Уеб дизайнерска фирма може да бъде много отчайващо и объркващо преживяване. Имате голям избор и много различни цени, и накрая Вие трябва да направите правилното решение?

Преди да започнете да търсите, ние ще се опитаме да Ви помогнем с тези похвати. Преди месеци ние направихме изследване за да можем да Ви помогнем в правилния избор и вземане на решение.

Първо от всичко , моля направете разлика между "индивидуален дизайнер" и уеб разработваща компания.

"индивидуален дизайнер"
Вие може би обмисляте да вземете някой приятел, роднина или някой от Вашия персонал да направи фирмения уеб сайт. Макар че това видимо е евтино, ние Ви предлагаме да обмислите следните фактори за да можете да направите интелигентно бизнес решение:

  • Дали той/тя има уеб сайт?
  • Може ли той/тя да организира и да разработи съдържанието на Вашия уеб сайт?
  • Може ли той/тя да създаде силна и професионална визуална самоличност на Вашата компания?
  • Може ли той/тя да създаде успешен сайт който да израства с Вашия бизнес през годините?
  • Има ли той/тя технически умения за разработване и поддръжка на всички компоненти от Вашия сайт, включително база данни, email управление, сигурност и онлайн преводи?
  • Има ли той/тя обширни и предишни познания в онлайн маркетинга?
  • Финално, дали той/тя е способен да Ви предложи услуги на същото ниво, както една уеб разработваща компания би могла?


Въпреки че тези индивидуалисти които могат да предложат тези услуги са някъде наоколо, те реално са трудни за намиране.

От друга страна, наемането на уеб разработваща компания с доказани качества и опит във всички тези области за създаване на успешни сайтове може би ще е по-добрия избор за Вашия бизнес.

Но, коя компания е правилната за Вас?

Избирането на уеб дизайнерска агенция не е лесна задача. От хиляди компании, добре е да знаете какво трябва да видите и да разберете че това е Вашия потенциален партньор. Нашата цел е да изчистим бъркотията и да Ви дадем цялата информация от която се нуждаете предварително за да вземете Вашето финално решение.

Преди събитието
В повечето случаи, sales person не е този който разработва Вашия сайт. Неговата/Нейната роля в случая е да Ви покаже колко велики неща създава тяхната компания и какво ще направи за Вас. От друга страна account manager е отговорен за предаването на проекта в определено време и бюджет. Не се страхувайте да преминете една стъпка напред и да разберете кой точно ще работи за Вашия проект.

Дефиниране, Времетраене и Бюджет
След дефиниране на Вашите нужди, компанията трябва да Ви предостави План на проекта и конкретизиран бюджет базиран на техния процес при разработка на проекта. За да избегнете изненади, изискайте изчистена писмена оценка на проекта, заедно с съответстващо времетраене и обхват на услугите. Повечето компании ще искат да платите на час повече отколкото Вие очаквате. Ако Вие не получите изчистена точно дефинирана писмена оферта, Вие сте потенциален клиент който ще има наполовина завършен проект и изразходван бюджет.

Направихте ли Вашето проучване.
Не вярвайте само на думата на някой за това.
Това е много различно "казвам" и "правя". Много фирми претендират че са работили с разнообразни проекти и имат множество контактни лица с референции, но реално в повечето случаи те са правили само малка част от определен проект. За да сте сигурни че това е истина не се притеснявайте да звъните и да попитате. Те ще Ви кажат точно каква е била тяхната роля в определения проект и на какво ниво и качество са услугите им.

Също така не се плашете от техническия жаргон. Много компании извличат полза от неспециалисти в тази област. Когато Ви питат или обясняват, но вие не разбирате какво точно искат да ви кажат, не се притеснявайте, а помолете за обяснение с по прости изрази. По този начин Вие сте сигурни дали те са разбрали точно Вашето проучване, проект и дали точно са възприели информацията която сте предоставили.
 

© 1995-2006 seedot.com
e-mail:

Последна промяна:

ЁўЁІëãЁ¤ðñЁєЁЁ åçЁЁЁє english german

IC Tallent Bulgaria   World Summit on the information society   Best Practice IT 2006

Принтира� тази страницаПринтира� тази страница Add  this page to your favorites! Add this page to your favorites! | Send to a friend