seedot.com CEBIT, award, Best Practice 2006, BestPractice-IT special award for the highest level of customer benefits achieved, This award is presented to the company which achieves the maximum direct or indirect benefit for their customers using their particular solution
.
seedot.com offer more than services - we offer SOLUTIONS
.
.

Вход за клиенти

Регистрация

Търсене
 


Начало » Новини » PRESS RELEASE

PRESS RELEASE


Престижна награда спечели България от CeBIT 
ГАЗКОМФОРТ ЕАД ще спечели специалната награда на Best Practice–IT 2006 за “Най-добро ИТ решение в полза на клиента”. ИТ решението е по идея и реализация на българската софтуерна компания СИЙДОТ ООД.

Българската фирма ГАЗКОМФОРТ ЕАД (www.gaskomfort.com)  ще бъде отличена на 10 Март 2006 г на CeBIT Хановер с престижната Специална награда на Best Practice–IT 2006 за “Най-оптимално ИТ решение в полза на клиента”. ИТ решението е по идея и реализация на българската софтуерна компания СИЙДОТ ООД (www.seedot.com)

Наградата Best Practice – IT 2006 “Най-добро ИТ решение в полза на клиента” се присъжда на компания, която успее да представи внедрен, реално работещ и успешен ИТ модел с практическа ориентация, допринасящ за оптимизирането и подобряването на бизнес процесите, като това ИТ решение не е непременно най-скъпото. В тазгодишния кокурс взеха участие над 400 фирми от цяла Европа.

ИТ решението което спечели доверието на експертното жури тази година, представлява онлайн базирана система, предназначена да опрости и ускори бизнес процесите, да подобри отношенията с фирмите – дистрибутори, да увеличи фирмените продажби без необходимост от нов персонал. Системата е проектирана с възможност за интегриране на бъдещи модули. Крайната цел на проекта, който трябва да се завърши до края на 2007 год. е изграждането на съвременна ERP система, работеща в реално време и обхващаща всички бизнес процеси на ГАЗКОМФОРТ ЕАД.

Идеята за раздаването на наградите на Best Practice – IT ( www.bestpractice-it.de ) в рамките на CeBIT (www.cebit.de), е на Андреас Р. Фишер, бизнес експерт по въпросите на малки и средни предприятия в Германия. Наградите се дават за трета поредна година. Като целта е ежегодно да се стимулират и отличават малки и средни предприятия в Европа, които залагат на иновативни и полезни ИТ решения. Проекта BestPractice-IT се стреми със своите примери за конкретно приложене на ИТ решения в малки и средни предприятия да дава имулси на предприемачи във всички браншове и по този начин да хармонизира съществуващите различия в ИТ стандартите на еропейските фирми.

За първи път български компании получават световно известна награда от ежегодно провеждащото се технологично изложение CeBIT в Хановер . Така наши компании се нареждат до гиганти на световно ниво от Европа, Азия и Америка.
Традиционно в CeBIT участват най-големите компании от световен мащаб в областта на софтуера, телекомуникациите, информационните технологии.

СИЙДОТ ООД
“Иновативността е част от нашия бизнес. Това признание показва още веднъж, че вложените средства в ИТ решения са допълнителен стимул за развитие на бизнеса”– сподели Димитър Димитров, собственик на софтуерна компания СИЙДОТ ООД. Компанията е изцяло българска и е създадена през 1993 година. СИЙДОТ ООД предлага повече от ИТ услуги, ние предлагаме РЕШЕНИЯ. Умело подбрания екип от професионалисти в сферата на ИТ и дизайна, предлага на клиентите си решенията които желаят да получат при осигуряване на най-висок стандарт. Проектите на СИЙДОТ печелят клиентското доверие, като нашите клиенти се отдават изцяло на бизнеса си.

ГАЗКОМФОРТ ЕАД
“Положителните резултати са налице, когато ИТ решението е добре обмислено и планирано. Изключително признание за страната ни е присъждането на специалната награда” каза Константин Константинов – Изпълнителен директор на ГАЗКОМФОРТ ЕАД (
www.gaskomfort.com ).

ГАЗКОМФОРТ ЕАД е официален представител за България на водещата Европейска технологична компания Vaillant - Германия, която е най-големия производител в Европа на газови уреди и котли за индивидуално битово отопление и производство на битова гореща вода. ГАЗКОМФОРТ предлага на своите клиенти 24 – часово гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване. Фирмата има информационно-сервизни центрове в страната. ГАЗКОМФОРТ е изградила мрежа от фирми-дистрибутори в повече от 20 града и има договори с основните газови дружества. Към 31.12.2005 пазарният дял на ГАЗКОМФОРТ на газови уреди за индивидуално отопление възлиза на повече от 42%.
Печелившия модел е вече налице, въпрос на време е малките и средни фирми да се възползват от него!

За повече информация:
СИЙДОТ ООД                             ГАЗКОМФОРТ ЕАД
Димитър Димитров                      Константин Константинов
e-mail:
info@seedot.com             е-mail: kk@gaskomfort.com
Mobile:  +359 888 531345           Mobile:  +359 888 402318
www.seedot.com                          www.gaskomfort.com
 

© 1995-2006 seedot.com
e-mail:

Последна промяна:

ЁўЁІëãЁ¤ðñЁєЁЁ åçЁЁЁє english german

IC Tallent Bulgaria   World Summit on the information society   Best Practice IT 2006

Принтира� тази страницаПринтира� тази страница Add  this page to your favorites! Add this page to your favorites! | Send to a friend